buy flagyl online

Ens apassiona la ciència i ens entusiasmen les tecnologies HPC!

El nostre objectiu és obtenir el màxim profit de la supercomputació per proporcionar solucions als seus reptes científics o en enginyeria

Qui som

L’ús de la supercomputació com a eina per resoldre problemes en una gran diversitat de camps ha augmentat de forma exponencial els darrers anys. Des dels seus inicis als anys 80, quan els propietaris dels primers supercomputadors eren principalment entitats públiques com universitats, centres de recerca o militars, el seu us ha augmentat significativament al sector privat. D’aquesta forma l’HPC ha esdevingut una eina de gran valor, pràcticament indispensable, en moltes empreses de sectors com el militar, el farmacèutic, el químic, l’automoció o l’aeroespacial.

En aquest context tres socis amb amplia experiència en la gestió de computadors d’altes prestacions i en l’ús de programari científic funden HPCNow!. La companyia ofereix la seva experiència i coneixement amb la finalitat d’ajudar als seus usuaris a obtenir el millor rendiment de les tecnologies HPC oferint una administració eficient i eficaç dels seus recursos.HPCNow! també ofereix formació professional i serveis de consultoria a científics i enginyers, usuaris de tecnologies HPC, per a que puguin d’aquesta manera obtenir el millor rendiment amb la màxima seguretat per a la seva recerca..

HPCNow! contribueix al desenvolupament de projectes de codi obert relacionats amb el cálcul d’altes prestacions i gestiona el portal de coneixement d’HPC de referència internacional, HPC Knowledge Portal.

Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.