buy flagyl online

Oferim serveis eficaços i eficients, incloent l'administració de clústers, formació i suport a l'usuari.

Eficaços perquè ajudem a assolir els seus objectius i eficients perquè ho fem amb un cost mínim per a la seva empresa.

Catàleg de serveis

HPCNow! proveeix als seus clients de la tecnologia i solucions necessàries per enfrontar problemes complexos al món de la computació d’altes prestacions (High Performance Computing, HPC), l’emmagatzematge de dades i els sistemes Big Data. HPCNow! disposa d’experts capaços d’oferir serveis que abasten múltiples àrees, com el disseny i instal·lació de clústers, l’administració de supercomputadors, i el desplegament i optimització de sistemes de fitxers distribuïts. També ofereix formació professional i serveis de consultoria per a empreses públiques i privades en l’àmbit científic i de l’enginyeria, a més de contribuir al desenvolupament de projectes de codi obert relacionats amb la computació d’altes prestacions. HPCNow! proporciona al client la millor solució, assolint el major rendiment dels seus sistemes i obtenint el màxim benefici de la seva inversió.

Per a una informació més detallada, podeu consultar el catàleg de serveis complet d'HPCNow! en versió pdf.

Configuració

HPCNow! compta amb tècnics experts especialitzats en Computació d'Altes Prestacions i Clustering que fan que el nostre treball no es redueixi a configurar el sistema. Oferim que quan el seu nou clúster entri en producció, pugui tenir un sistema funcionant correctament amb benchmarks de rendiment per caracteritzar-ne el bon funcionament, un sistema de cues configurat d'acord a les seves necessitats i formació a mida per la introducció a la nova arquitectura tant pels usuaris finals com també pels administradors encarregats de gestionar-les.

Read more: Configuració

Cursos de Formació

HPCNow! ofereix cursos de càlcul d’altes prestacions que inclouen els coneixements necessaris per a la correcta administració i un ús adequat dels recursos HPC.

Els nostres cursos de formació es centren en el coneixement exacte necessari i per això li oferim diversos mòduls de formació que es poden personalitzar d'acord amb les seves necessitats.

Read more: Cursos de Formació

Suport a l'usuari

El nostre equip té una gran experiència en el treball amb usuaris de sistemes de càlcul d’altes prestacions. Aquest coneixement, juntament amb la nostra formació científica, ens permet conèixer ràpidament els principals problemes dels usuaris. Es pot proporcionar un assessorament adequat sobre els problemes tècnics que sorgeixin de la utilització dels diversos programaris en un supercomputador.

Read more: Suport a l'usuari

Optimizació d'Aplicacions

Un altra especialitat d'HPCNow! és la capacitat de millorar i afinar les aplicacions per tal d'aconseguir el millor rendiment que una arquitectura particular pugui proporcionar. Mantenim i compartim aquest coneixement a l’HPCKP, portal del coneixement centrat en les diverses àrees de l’HPC.

More Articles...

  1. Administració
Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.