buy flagyl online

sNow!

sNow! és una suite basada en software Open source dissenyada per a la instal·lació i administració d'infraestructures HPC. L'equip de HPCNow!, amb una sòlida experiència en l'us, manteniment i administració d'aquest tipus d'infraestructures en entorns científics i d'enginyeria n'es l'encarregat del seu desenvolupament. sNow! és fàcil d'usar i instal·la tot el software i eines necessàries per operar i treballar amb un cluster, com són el sistema operatiu, eines de monitorització, filesystems per cluster, gestors de cues, o llibreries matemàtiques i de paralelització.

sNow! está específicament dissenyat per extreure el màxim rendiment del cluster, allotjant els serveis més crítics del mateix en una capa d'alta disponibilitat amb balanceig de càrrega, dotant-lo així de l'escalabilitat i tolerancia a fallides en els entorns HPC més crítics i exigents. A més la seva configuració i metadades pot èsser replicada via internet el que facilita enormement la recuperació en cas de desastres.

  • Software Ecosystem
  • Mission Critical
  • Performance & Efficiency
  • Beta-Test Program

L'entorn integrat per la suite sNow! permet l'assignació dels serveis més crítics d'un entorn HPC en un sistema d'alta disponibilitat i de càrrega balancejada. El disseny modular de la suite permet que es pugui adaptar a qualsevol infraestructura HPC, incloent-hi les establertes en entorns cloud. La suite ha demostrat una molt bona escalabilitat i fiabilitat en grans centres de càlcul, ja que està dissenyada amb aquest objectiu. Des de l'any 2008, el software continua sent desenvolupat per un equip liderat per Jordi Blasco, un dels fundadors de HPCNow!

 

Figura 1: Serveis integrats per la suite sNow!.

 

 

Read More

Els serveis crítics es segmenten a través d'una capa de para-virtualització basada en Xen, que proporciona una gran flexibilitat i escalabilitat que s’ajusten a les necessitats dels usuaris. D'aquesta manera, és possible aïllar i controlar el mal ús del clúster per part d’algun usuari sense que quedi afectada l’estabilitat de tot el sistema. A més, la tecnologia proporcionada per sNow! permet la migració instantània dels serveis d'un hypervisor a un altre sense comprometre ni degradar en cap moment altres serveis. Aquesta característica és molt important en cas que sigui necessari dur a terme actualitzacions crítiques o canvis en els servidors d’administració del clúster i assegura tenir alta disponibilitat.

Per tant, en entorns en els quals no sigui possible la interrupció del servei, l'actualització de la versió del gestor de cues o del firmware de les targetes d'infiniband dels nodes, ja no suposa una aturada tècnica, sinó un procés progressiu que pot completar-se en qüestió d'hores o setmanes en funció de la complexitat de la tasca, la duració dels processos que s'estan executant i de la capacitat de migració de treballs en altres nodes.

 

Detail of the bulletproof system with all the High-Availability options available activated.

Read More

El software científic gestionat per sNow! està optimitzat per l’arquitectura de càlcul així com de la configuració del maquinari. Per aquest motiu, sNow! no proporciona programari científic preinstal·lat, sinó que integra i es basa en EasyBuild per la instal·lació de les eines de desenvolupament i programari científic amb la finalitat d’aconseguir el màxim rendiment possible. EasyBuild és un framework per la compilació i instal·lació de programari que permet la gestió de programari científic en sistemes HPC d'una manera eficient. EasyBuild està desenvolupat pel High-Performance Computing team at Ghent University juntament amb membres de la comunitat EasyBuild, i es troba disponible sota llicència GPL version 2.

Read More

HPCNow! te un procediment molt estricte per beta-testing. Les noves característiques només són accessibles mitjançant un acord beta-testing, i només es publiquen després d'haver-ne demostrat la seva estabilitat i escalabilitat. Si està interessat en provar les noves característiques abans que siguin publicades, no dubti en contactar-nos per tal de sol·licitar l'accés al nostre Beta Testing Program.

 

Programa Beta Testing aviat disponible!

Read More
Pharmacy advantage comprare viagra senza ricetta in farmacia therefore. Order prescription pills my experience with priligy medical terminology course.